GROOVY TABLES
BY GIN MARE

In Juli 2019 nemen Groovy Tables en Gin Mare je mee naar de Mediterranee, op het mooiste dakterras van Amsterdam. Een maand lang serveren Dennis Huwaë van Restaurant Daalder en Gin Mare hier een uniek zes-gangen menu, begeleid door een reeks aan schitterende cocktails. Het MedTransfers by Gin Mare menu is geïnspireerd op de verse, seizoensgebonden ingrediënten uit verschillende mediterrane landen en laat je hap voor hap kennismaken met de magie van de Middellandse Zee. Ga je mee op reis?

WAAR?

HoogtIJ
Johan van Hasseltweg 39 1021 KN Amsterdam Route

WANNEER?

4 & 6 juli 2019
18, 19 & 20 juli 2019

MedTransfers is de culinaire experience waarin wij onze gasten meenemen op een gastronomisch avontuur. We laten je kennis maken met het leven rondom de Middellandse Zee, de gebruiken, cultuur, liefde voor eten en relaxte levensstijl, kortom: de Mediterrane wereld van Gin Mare. MedTransfers keert ieder jaar terug in een ander jasje, maar met dezelfde belofte; je waant je voor even in de Mediterranee.

DENNIS HUWAË

Dennis Huwaë werkte jarenlang in sterrenkeukens van onder andere Ciel Bleu en &samhoud places, en sloot zich in 2016 als chef en mede-eigenaar aan bij Daalder. De creatie van het perfecte gerecht is voor Dennis steeds opnieuw een zoektocht naar de ultieme combinatie van ingrediënten en geen reis is daarin hetzelfde. Huwaë werd in 2018 door Gault&Millau verkozen tot talentvol chef van het jaar en wordt geprezen om zijn onstilbare honger naar perfectie en liefde voor bijzondere smaakcombinaties.

WINACTIE